Bli medlem i Sharp Women Network!

Vad roligt att du vill bli medlem i Sharp Women och utveckla dig!

När du går med i vårt nätverk erbjuds du delta i åtminstone tio nätverkskvällar. Du kommer få chansen att deltaga i olika workshops som ger dig verktyg som du kan ha glädje av i ditt yrkes- eller privatliv. Titta under menyn träffar så ser du årets program. 

Medlemspriset för ett helårsmedlemsskap är 6800 kr/år inklusive moms och är ett personligt medlemsskap. Halvårsmedlemskapet kostar 3750kr och är även det ett personligt medlemsskap.

Om det är din arbetsgivare som betalar medlemsavgiften så kan vi fakturera dem. Ange i så fall i anmälningsformuläret för att bli medlem vilka faktureringsdetaljer som vi ska använda oss av. 

Fyll formuläret nedan med de uppgifter som vi önskar från dig. Efter ansökan skickas en faktura till dig som skall betalas inom 20 dagar eller dagen innan första träffen. Nu tar vi INTE in nya medlem. Du får vänta tills vi öppnar för höstens antagning. Start från 1 aug 2021. Välkommen åter!

Notera följande: 

  • Anmälan är bindande. Skulle du av någon anledning ångra dig inom en månad från anmälan och innan första träffen i januari 2021 skett så är det ok att överlämna medlemskapet till någon annan. 
  • Medlemskapet är personligt, vilket innebär att du inte kan skicka en ersättare i de fall du inte kan närvara.