Sharp Women face logo with text (trsp, blue, 1200x1200x150dpi)

Bli medlem i Sharp Women Network!

Vad roligt att du vill bli medlem i Sharp Women och utveckla dig!

När har vi öppnat upp för medlemskap av hösten 2023 och går du med innan 10 juni är du välkommen på vår avslutning AW 15 juni. Ett tillfälle att träffa dina nya kompisar. I ditt medlemskap ingår minst 5 st nätverksträffar och 2 st Power Luncher. Du kommer få chansen att vara aktiv i olika workshops som ger dig verktyg du kan ha glädje av i ditt yrkes- och privatliv. Klicka här för att se höstens program. 

Halvårsmedlemskapet kostar 6 875 kr exklusive moms och det är ett personligt medlemskap.  Om det är din arbetsgivare som betalar medlemsavgiften kan vi fakturera dem direkt. Ange i så fall i meddelanderutan nedan vilka faktureringsdetaljer som vi ska använda oss av. Fyll formuläret nedan med de uppgifter som vi önskar från dig. Efter ansökan mejlas faktura till dig, som skall vara betald inom 10 dagar och innan första träffen som är den 25 augusti. 

Ansök om medlemskapet i formuläret nedan. 

Notera följande: 

  • Anmälan är bindande. Skulle du av någon anledning ångra dig innan första träffen i höst (25 augusti 2023 ) så är det ok att överlämna medlemskapet till någon annan, meddela detta omgående. 
  • Medlemskapet är personligt, vilket innebär att du inte kan skicka en ersättare i de fall du inte kan närvara.

 

Boka på dig för hösten redan idag! För då får du träffa ditt nya dream team över en trevlig AW, 15 juni. Gäller om du bli medlem innan 10 juni 2023. 

Välkommen till oss!