Bli medlem i Sharp Women Network!

Vad roligt att du vill bli medlem i Sharp Women och utveckla dig!

Fullt för hösten 2022! Välkommen till oss våren 2023 .

När du går med i vårt nätverk erbjuds du delta i minst 8 nätverkskvällar och 4 st power luncher, gäller årsmedlemmar. Du kommer få chansen att deltaga i olika workshops som ger dig verktyg som du kan ha glädje av i ditt yrkes- eller privatliv. Titta under menyn träffar och välj 2022 för att se hela nästa års program, som ingår i ditt medlemskap. Kan tillkomma inspirerande träffar hos olika medlemmar eller partner till nätverket under året.

Nu är nätverksåret igång och vi erbjuder halvårs medlemskap till Sharp Women network gällande hösten 2022. I höstens medlemskap ingår en nätverksträff varje månad och lite andra överraskningar. Fram till 4 september tar vi in nya medlemmar och sedan stänger vi för i år. 

Halvårsmedlemskapet kostar 4 250 kr/halvår  ex moms och är ett personligt medlemsskap. Medlemsavgiften skall vara betalt innan första träff i höst. Om det är din arbetsgivare som betalar medlemsavgiften så kan vi fakturera dem direkt. Ange i så fall i meddelanderutan nedan vilka faktureringsdetaljer som vi ska använda oss av. 

Fyll formuläret nedan med de uppgifter som vi önskar från dig. Efter ansökan mejlas faktura till dig, som skall vara betald 6 september innan första nätverksträffen., som är 8 september. 

Notera följande: 

  • Anmälan är bindande. Skulle du av någon anledning ångra innan första träffen i höst (8 september  2022) skett så är det ok att överlämna medlemskapet till någon annan, meddela detta omgående. 
  • Medlemskapet är personligt, vilket innebär att du inte kan skicka en ersättare i de fall du inte kan närvara.