Sharp Women face logo with text (trsp, blue, 1200x1200x150dpi)

Bli medlem i Sharp Women Network!

Välkommen att ansökan om medlemskap för 2024!

Vad roligt att du vill bli medlem i Sharp Women och utveckla dig! 

Är du en driven kvinna med företagsambitioner? Då är Sharp Women Network Göteborg platsen för dig! Vi är en exklusiv och kraftfull affärsnätverksgrupp som syftar till att stärka och stödja kvinnlig framgång inom näringslivet.

Vi tror på kraften i samarbete och att bygga starka relationer för att främja framgångsrika affärsmöjligheter för våra medlemmar. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik framtid för kvinnligt näringsliv i Göteborg!

Under 2024 kommer vi träffas med olika teman och gästföreläsare Klick och läs mer här om 2024 träffar 

Att var medlem kostar 13 500 kr/år ex moms. Just nu kampanj på 12 250 kr/år ex moms och i denna medlemsavgift ingår samtliga 12 träffar samt Kick offen i januari. Mat vid alla träffar ingår i ditt medlemskap. Ditt medlemskap är personligt och notera:

  • Anmälan är bindande. Skulle du av någon anledning ångra dig innan Kick offen (19-20 januari 2024 ) så är det ok att överlämna medlemskapet till någon annan, meddela detta omgående. 
  • Medlemskapet är personligt, vilket innebär att du inte kan skicka en ersättare i de fall du inte kan närvara.
  • När ansökan inkommer får du en bekräftelse samt faktura på medlemskaps avgiften, som skall vara betald inom 20 drar eller senast den 18 januari 2024, för att kunna delta på Kick Offen.

Skall din arbetsgivare betala din medlemsavgift kan vi fakturera dem direkt. Ange detta i så fall i din ansöker om medlemskap nedan. 

Vi erbjuder också halvårsmedlemskap för våren där alla träffar fram till 13 juni 2024 ingår i medlemskapet till ett kampanjpris nu på 7 750 kr/halvåret ex moms. Ordinarie pris från 1 januari 2024 är 8 750 kr/halvår ex moms. Notera att samma villkor gäller för detta medlemskap som för ett helår, som beskrivs ovan. 

Erbjudandet på medlemsavgifterna gäller för alla som bokar sig senast 29 december 2023!

 

Välkommen till oss!