Bli medlem i Sharp Women Network!

Vad roligt att du vill bli medlem i Sharp Women och utveckla dig!

När du går med i vårt nätverk erbjuds du delta i åtminstone tio nätverkskvällar. Du kommer få chansen att deltaga i olika workshops som ger dig verktyg som du kan ha glädje av i ditt yrkes- eller privatliv. Titta under menyn träffar så ser du årets program. 

Medlemspriset för ett helårsmedlemsskap är 6800 kr/år inklusive moms och är ett personligt medlemsskap. Halvårsmedlemskapet kostar 3750kr inklusive moms och är även det ett personligt medlemsskap.

Nu i höst går det endast att ansökas för hösten 2021, halvårsmedlemskap på 3750 kr inklusive moms

Om det är din arbetsgivare som betalar medlemsavgiften så kan vi fakturera dem. Ange i så fall i anmälningsformuläret för att bli medlem vilka faktureringsdetaljer som vi ska använda oss av. 

Fyll formuläret nedan med de uppgifter som vi önskar från dig. Efter ansökan mejlas faktura till dig, som skall vara betald dagen innan första träffen. Första träffen är den 16 september. 

Notera följande: 

  • Anmälan är bindande. Skulle du av någon anledning ångra innan första träffen i höst (16 september 2021) skett så är det ok att överlämna medlemskapet till någon annan, meddela detta omgående. 
  • Medlemskapet är personligt, vilket innebär att du inte kan skicka en ersättare i de fall du inte kan närvara. 

Anmälningsformulär för att bli medlem i Sharp Women