Sharp Women face logo with text (trsp, blue, 1200x1200x150dpi)

Om Sharp Women Network

Sharp Women är ett kvinnligt nätverk i Göteborg som drivs av nätverksdrottningen Lillemor Wallenius. 

Lillemor älskar att nätverka och drivs av att inspirera kvinnor till att våga växa och ta för sig.  Hon har varit medlem i många olika nätverk och har nu skapat sitt egna nätverk för kvinnor i Göteborgs regionen, Sharp Women, som har en särprägel jämfört med andra nätverk.

Kärnan i Sharp Women är att vi är en grupp fantastiska kvinnor som bidrar med egna tankar, kunskap, önskemål och erfarenheter. 

Nätverket träffas en gång i månaden och varje träff har ett aktuellt ämne. Vi hjälper varandra framåt i karriären, eller med andra utmaningar som vi står inför. Tillsammans uppmuntrar och stöttar vi varandra till framgång.

Nätverket är till för dig som vill få och ge kunskap, bli inspirerad och sprida din kunskap och dina erfarenheter i nätverket. Vi andra är till för dig, oavsett om du söker nya utmaningar inom din privata eller professionella vardag. 

Nätverk består av kvinnor inom en mängd olika yrkesroller, branscher och åldrar. Det spelar ingen roll om  du är anställd eller entreprenör. Alla är välkomna!

Vill du bli bättre på att nätverka och utvecklas så skall du hänga med oss. Tillsammans skapar vi vårt dream team!

Bli medlem här! >>