Sharp Women face logo with text (trsp, blue, 1200x1200x150dpi)

Om Sharp Women Network

Sharp Women är ett kvinnligt nätverk i Göteborg som drivs av nätverksdrottningen Lillemor Wallenius. 

Lillemor älskar att nätverka och drivs av att inspirera kvinnor till att våga växa och ta för sig.  Hon har varit medlem i många olika nätverk och har nu skapat sitt egna nätverk för kvinnor i Göteborgs regionen, Sharp Women, som har en särprägel jämfört med andra nätverk.

Är du en driven kvinna med företagsambitioner? Då är Sharp Women Network Göteborg platsen för dig! Vi är en exklusiv och kraftfull affärsnätverksgrupp som syftar till att stärka och stödja kvinnlig framgång inom näringslivet.

Oavsett om du är en entreprenör, företagsledare eller ny i affärsvärlden, är vi övertygade om att du kan dra nytta av Sharp Women Network Göteborg. Vi kommer att hjälpa dig att växa professionellt och personligt genom att erbjuda dig verktygen och stödet för att lyckas i din affärsresa.

Nätverket träffas en gång i månaden och varje träff har ett aktuellt ämne. Vi hjälper varandra framåt i karriären, eller med andra utmaningar som vi står inför. Tillsammans uppmuntrar och stöttar vi varandra till framgång.

Nätverk består av kvinnor inom en mängd olika yrkesroller, branscher och åldrar. Det spelar ingen roll om  du är anställd eller entreprenör. Alla är välkomna!

Vill du bli bättre på att nätverka och utvecklas så skall du hänga med oss. Tillsammans skapar vi vårt dream team!

Sharp Women Network Göteborg – Utvecklas. Inspirera. Nätverka.

Bli medlem här! >>

Om