Sharp Women face logo with text (trsp, blue, 1200x1200x150dpi)

Bli en stjärna på LinkedIn

Vad är det som gäller nu och hur ska du få bäst effekt på företagets insatser på LinkedIn? Ställer du dig själv den frågan? Om du svarar ja på den frågan så är du målgrupp för den här föreläsningen. 

LinkedIn-stjärnan Linda Björck kommer under en halvdag till Göteborg för att lära oss allt om hur du framgångsrikt använder dig av Linkedin som marknadsföringskanal. Deltagarna får då lära sig hur man skapar en strategi för er Linkedin-närvaro och att skapa attraktivt innehåll. 

Behöver du hjälp med LinkedIn och vill få bättre effekt av marknadsföring i sociala medier? Då är denna eftermiddagen till för dig. 

Program: Datum kommer senare!
12:00 -12:45 Lunch, gemensam lunch för alla deltagare
13:00 -15:00 Utbildning/workshop startar 
15:00- 15:15 fika paus
15:15-16:30 Utbildning/workshop fortsätter
16:30 Avslutande ord och tack och hejdå

Var: Både utbildning och lunchen är på Hotell Bellora, Kungsportsavenyen 6

Innehåll:

  • Hur du skapar en LinkedIn-strategi för att lyckas 
  • LinkedIn-profilen; hur skall en bra profil se ut, sökoptimering
  • LinkedIn för social selling 
  • Tips på hur du skapar innehåll till dina inlägg, hur ofta skall du göra inlägg

Om föreläsaren:
Linda Björck är digital entreprenör, föreläsare och utbildare och driver SmartBizz. Sedan 2015 ingår hon i en expertgrupp, utvald av LinkedIn och har direktkontakt med dem.
Det är med glädje vi ser fram emot att hon kommer till oss i Göteborg.

Syfte:
Övergripande syfte är att samtliga deltagare ska få nya insikter och praktiska råd för hur Linkedin kan användas i ”social selling”. Få med sig verktyg för att skapa inlägg.

Målgrupp:
De som sköter sitt egna konto eller sitt företags konot och vill bli säkrare på hur det görs mest effektivt. De som vill få kunskap om de senaste nyheterna inom aktuelle social mediakanal.
Föreläsningen vänder sig till de som använder sin profil för att sälja sig själv, finna nytt jobb eller för att få nya uppdrag och/eller sälja tjänster.

Pris: 
3 450 kr (exkl moms) per person 
I avgiften ingår lunch, utbildning, eftermiddagsfika.

Vi har ett begränsat antal platser i och med att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, så säkra din plats innan det blir fullt. (Minimum 10 st deltagare för att utbildningen skall genomföras)

Viktig information:
Observera att anmälningarna till ovanstående utbildning är bindande samt att avgiften skall vara betald innan kurstillfället. Du kan dock alltid överlåta din plats till någon kollega eller vän. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan vem som kommer i ditt ställe via ett mail till info@sharpwomen.se. Senast 24 timmar innan evenemanget går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.